Placa compactoare reversibila de sol Weber CR 6

Bad Laasphe (Germania) – inovarea constantă și îmbunătăţirile continue sunt caracteristicile produselor de succes. Acest lucru este valabil și pentru utilajele de construcţii, cum ar fi placa compactoare reversibilă de sol CR 6 produsă de Weber MT. Acest utilaj de compactare are nota maximă pentru caracteristicile îmbunătățite de funcționare și ușurința supremă în utilizare. Oferind o forță centrifugală de 55 kN la o greutate de operare de 412 kg, acest compactor de sol se numără printre cele mai puternice mașini din clasa sa.

Placa compactoare reversibilă de sol CR 6 are o asemănare izbitoare cu “fratele mai mare”, CR 7. Weber a revizuit funcționalitatea și caracteristicile de performanță ale ambelor plăci compactoare  și refăcut complet designul acestora. Motorul diesel Hatz oferă încredere în utilizare şi asigură putere ridicată. Motorul este închis și protejat de jur împrejur. Acest lucru ține afară murdăria și praful și protejează motorul împotriva deteriorării. Pentru a crește siguranța operațională, cablul de accelerație și cablurile hidraulice au fost plasate în interiorul barei de ghidare. Placa de protecţie din partea frontală oferă acces liber la elementele de întreținere. În plus, ambreiajul centrifugal, care tensionează automat cureaua trapezoidală, reduce și mai mult necesitatea întreținerii. Vibraţiile reduse transmise în mână-braț definesc gradul ridicat de confort în utilizare la fel de mult ca și pornirea E-start în standard și bara ergonomică ajustabilă după  înălțimea operatorului.

Mai mult, în afară de performanţa admirabilă în cazul aplicațiilor clasice precum construcția de drumuri, construcții civile și vibrare pietre de pavaj, placa compactoare reversibilă de sol CR 6 este la fel de potrivită pentru compactarea în şanţuri. Cu o înălțime de ansamblu redusă, acest utilaj de compactare este foarte versatil şi lățimea sa de lucru poate fi ajustată la 46, 59 și 74 cm cu ajutorul plăcilor extensii atașabile.

Placa compactoare reversibila de sol Weber CR 6

Versiunea CR 6 CCD a acestui nou compactor de sol este disponibilă cu sistemul de control al compactării COMPATROL®, deja încercat și testat. Acesta indică utilizatorului în ce măsură solul a fost compactat. Punctele slabe din sol pot fi, astfel, detectate și compensate. Rezultatul final este compactarea consecventă și uniformă. Deoarece elimină trecerile inutile cu până la 25%, această placă compactoare reversibilă de sol vă ajută să economisiți timp și bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *