Motoare John Deere – completare gama

Motoare John deere – interviu BAUMA 2013

Motoare John Deere“Am dezvoltat o gama de motoare eficienta din punct de vedere al costurilor pentru clienti”, a declarat Jean-Louis Mouchel, Director Marketing. John Deere Power Systems a lansat cu prilejul BAUMA gama completa de motoare John Deere ce corespund normelor de emisii Tier 4 Final / Stage IV.

Aceasta gama include motorul PowerTechTM PWL 4.5L, care indeplineste normele de emisii fara un filtru de particule diesel (DPF). Cu puteri de 63 – 104 kW, acest motor cu patru cilindri,  de 4,5 litri, ofera costuri reduse in exploatare si imbunatateste pachetul motor-accesorii oferit, prin eliminarea DPF, a spus Deere.

Cu toate acestea, motorul foloseste reducerea catalitica selectiva (SCR – Selective Catalyctic Reductions), un catalizator de oxidare diesel (DOC – Diesel Oxidation Catalyst) si un sistem de recirculare a gazelor de esapament, racit (EGR – Exhaus Gas Recirculation), ca parte a pachetului de control al emisiilor.

“Prin eliminarea DPF, nu am compromis eficienta consumului de combustibil si performantele motorului”, a declarat Jean-Louis Mouchel, Directorul de Marketing, Vanzari si Service al John Deere Power Systems pentru Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia si Australia. “Cand vine vorba de costul total de lichide – consumul de lichid pentru purificarea gazelor esapate este in jur de 1-3% – am dezvoltat un pachet de motoare eficiente din punct de vedere al costurilor pentru clienti. “Consumul scazut de lichid pentru purificarea gazelor esapate inseamna, de asemenea, ca se poate utiliza un rezervor de lichid mai mic, reducand spatiul necesar instalarii pe vehicule.”

In gama de putere mai mica,  de 36 – 55 kW, John Deere Power Systems a introdus motorul PowerTech EWX 2.9L, cu trei cilindri, de 2,9 litri, cu un design de tip doua supape pe cilindru, permitand motorului sa utilizeze DOC / DPF combinat, fara a fi nevoie de EGR racit sau SCR.

“Suntem increzatori ca toate solutile noastre vor oferi performante de varf in industrie si plus valoare in timp ce indeplinesc regulile de emisii pe termen lung”, a spus Mouchel.

Aceste noi motoare John Deere ofera o gama larga de solutii pentru a respecta regulile de emisii Tier 4 Final / Stafe IV, la motoarele care acopera gama de 36 – 448 kW.

Interprima, reprezentant general in Romania pentru motoare John Deere, industriale

Interprima asigura servicii in garantie si postgarantie, revizii periodice, piese de schimb originale, consultanta tehnica, service mobil pentru motoare John Deere. Pentru detalii consultati Departamentul Post-vanzare Interprima la numarul de telefon 0232 – 208888 sau pe email postvanzare@interprima.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *