my-webermt – revista producatorului german de utilaje pentru compactare

A aparut noul numar al revistei my-webermt, redactata de producatorul german de utilaje pentru compactare Weber MT. Pentru mai multe detalii puteti descarca versiunea in engleza a revistei dand click pe poza alaturata. Mai jos va transmitem cateva informatii din interiorul revistei:

Design nou pentru compactorul de sol CR 7 – puternic si economic

Placa compactoare CR 7Weber MT doreste sa  ofere mai mult decat calitatea standard. Pentru a fi mai precis: “Obiectivul nostru este de a depasi standardele de calitate pe care tocmai le-am realizat.” Un exemplu recent este noul CR 7: economic si extrem de puternic. Iata doar cateva dintre avantajele oferite de CR 7:

  •  Forta centrifugala de 65 kN si greutatea de doar 475 kg, ceea ce il face extrem de util la compactarea in santuri
  • Bara de ghidare rabatabila, ajustabila pe inaltime
  • Cablul de acceleratie si controlul hidraulic sunt integrate in bara de ghidare pentru operarea in siguranta
  • Ambreiaj centrifugal cu autotensionarea curelei de transmisie
  • Ochi mare de ridicare pentru transport usor
  • Starter electric in echiparea standard pentru versiunea de baza
  • Sunt disponibile si versiunile cu COMPATROL CCD si COMPATROL MSM.

 Kurt König Baumaschinen GmbH – partener de afaceri de 50 de ani

business-partner-50-years

Un exemplu de relatie de afaceri de lunga durata. Dealerul de utilaje pentru constructii Kurt König Baumaschinen GmbH și Weber MT au colaborat timp de 50 de ani. Ambele companii au aceeasi filozofie de companie, aceea de a vinde produse de calitate superioara si de a oferi servicii exemplare.
Primul utilaj de constructii pe care Weber MT l-a livrat catre Kurt König Baumaschinen GmbH a fost o placa vibranta numita WVPD 1800. Factura este datata in 30 octombrie 1964. De atunci, cele doua companii au o relatie de afaceri stabila, bazata pe increderea reciproca.
Kurt König GmbH este o companie de familie, de dimensiuni medii, fondata in 1932, in  Nordhausen, Turingia. Si-a mutat sediul la Einbeck in 1945 (in Germania de Vest).

Succes international cu modelele din seria “i” – utilaje standard puternice

Placa vibranta si mai compactorPentru clientii germani calitatea de prima clasa joaca un rol decisiv, dar in alte tari un pret mai mic este considerat a fi mai important. Prin seria „i”, Weber MT indeplineste ambele cerinte, o calitate excelenta la un pret favorabil. Produsele din seria „i” se disting in continuare prin calitatea deja dovedita Weber MT, dar au fost modificate si simplificate. In prezent, doua produse sunt disponibile in seria „i”: placa vibranta CF 1i si maiul compactor SRV 600i.

 

 

 

 

 

 

Clasa premium – CR 8, urmatoarea generatie

Placa compactoare CR 8Placa compactoare reversibila de sol CR 8 are caracteristici excelente de operare si o performanta superioara, pentru utilizarea in constructii de drumuri si inginerie civila. Implementarea sistematica a celor mai recente descoperiri, a permis producatorului Weber MT sa obtina caracteristici de functionare si mai bune decat pana acum in ceea ce priveste capacitatea de compactare pe teren inclinat si de a spori  si mai mult fiabilitatea utilajului. CR 8 are acum o forta centrifugala de 75 kN, la o greutate de aproximativ 600 de kg. Designul si detaliile tehnice au fost modelate dupa modelul anterior al placii CR 9, introduse pe piata anul trecut.

 

Statistici privind garantiile

In 2013, Weber MT a demonstrat din nou capacitatea sa de producator  de top pentru utilaje de constructii, aspect confirmat si de statisticile anului 2013 – cheltuielile de reparatii in garantie si post-garantie au reprezentat 0,67 din cifra de afaceri Weber MT, semnificativ mai scazute decat media pe industrie.

 

Placile vibrante – control precis, vibratii scazute

Placi vibrante

Vibratiile puternice transmise catre operator de catre compactoarele reversibile de sol pot oferi un disconfort utilizatorului. Mai mult, acest factor poate afecta chiar starea de sanatate a operatorului.
Cu toate acestea, un control precis al utilajului echipat cu bara de ghidare anti-vibratii poate fi dificil. O solutie optima pentru aceasta problema a fost gasita pentru modelele Weber MT CF 1, 2 si CF 3. Bara de ghidare a fost decuplata de manerul de prindere pentru a obtine o conexiune flexibila intre cele doua componente. Manerele cauciucate sunt prevazute cu asa-zisa masa absorbanta si montate pe un suport din material plastic de inalta calitate, cu burdufuri mici. Prin realizarea acestui lucru, foarte putin vibratii mai sunt transmise catre operator, iar echipamentul are un control excelent fiind obtinut rezultatul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *