Grupuri hidraulice HYCON cu grilaj de protectie

Protejeaza-ti grupul hidraulic cu grilajul de protectie HYCON  = durata de viata mai mare! Echipamentul ideal pentru companiile de inchirieri!

Grilajul de protectie iti oferta o multitudine de avantaje precum protejarea motorului si a rezervorului de combustibil de socuri mecanice exterioare, produse de obiecte in cadere. Grilajul este foarte rezistent, permite depozitarea unui ciocan – poti chiar sa stai cu picioarele pe acest grilaj.

Grilajul este disponibil ca accesoriu.  Incearca unul la urmatoarea achizitie a  unui grup hidraulic! Costa mai putin decat crezi. Poate fi montat si pe cele mai multe grupuri hidraulice deja livrate.

Grup hidraulic Hycon HPP 06Putem livra grilaj de protectie pentru toate modelele de grupuri hidraulice mici: HPP 06, HPP 09 si HPP 13 FLEX.

Grilajul este foarte usor de montat. Pentru acces facil la rezervorul de combustibil si la filtrul de aer, trebuie doar sa il ridici.

 

Grup hidraulic Hycon HPP 09Hycon oferta solutii pentru necesitatile de zi cu zi ale clientilor. Grilajul este solutia pentru protejarea perfecta a grupului hidraulic, pentru mentinerea echipamentului in stare buna pentru o lunga perioada de timp. Va imbunatati chiar si valoarea de revanzare a echipamentului. Calitatea care lucreaza!

Hycon ofera mereu cea mai buna calitate pentru echipamentele hidraulice. Beneficiile oferite de echipamentele hidraulice comparativ cu alte tipuri de echipamente sunt numeroase. Sistemele hidraulice au un pret de vanzare foarte avantajos, functionarea si intretinerea lor reducand semnificativ costurile. Designul robust al echipamentelor ofera performanta ridicata, dar economica din punct de vedere al costurilor.

Protejeaza-ti investitia cu Hycon!

De exemplu, grupul hidraulic Hycon HPP 09 de 68 kg, cu cadrul metalic rezistent, poate fi incarcat si transportat cu un autoturism direct pe santier. Grupurile hidraulice Hycon contin putine piese de uzura si sunt usor de intretinut, deoarece sistemul de racire asigura consumul minim de combustibil si maximul de eficienta in racire.

Si ciocanele actionate hidraulic pot impresiona. Ciocanele Hycon pot fi utilizate atat pentru demolare, cat si pentru compactare. Ciocanele hidraulice Hycon nu sunt afectate de noroi, namol si murdarie. Problemele comune intalnite in majoritatea santierelor nu pot opri ciocanele hidraulice Hycon din lucru.

Mai mult decat atat, toate modelele de grupuri hidraulice si sculele actionate hidraulic pot lucra in conditii de temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C. Clientii nostri nu se opresc din lucru datorita conditiilor de inghet din timpul iernii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *